PDF" El capital: Dialèctica i revolució

El capital: Dialèctica i revolució

El capital, dialèctica i revolució

Aquesta guía de lectura vol ajudar a comprendre l’extensa obra que comporta El capital, llibre que analitza el capitalisme amb la intenció de contribuir al coneixement d’un sistema que enfonsa les seves arrels en l’explotació de les treballadores i la natura.

Llibre El capital, dialèctica i revolució

Llibre "El capital, dialèctica i revolució" Aquesta guía de lectura vol ajudar a comprendre l’extensa obra que comporta El capital, llibre que analitza el capitalisme amb la intenció de contribuir al coneixement d’un sistema que enfonsa les seves arrels en l’explotació de les treballadores i la natura.

El capital Dialèctica i revolució Guia de lectura

Aquesta guía de lectura vol ajudar a comprendre l?extensa obra que comporta El capital, llibre que analitza el capitalisme amb la intenció de contribuir al coneixement d?un sistema que enfonsa les seves arrels en l?explotació de les treballadores i la natura. Creiem que el coneixement i entendre la dinàmica interna del capitalis...

Tigre de Paper

El capital, dialèctica i revolució 17,00 € Disponible. Afegir al carret Més. 15,00 € Disponible. Tombar l'Estaca 15,00 € Disponible. Afegir al carret Més. 16,00 € ... (Clica per llegir el comunicat) Llibres digitals durant el confinament Tigre de Paper hem deixat de fer enviaments de llibres. De totes maneres, podeu continuar fent ...

El capital (6 volums tigredepaper cat

El capital (6 volums) és l'obra d'economia política de referència del marxisme des de la publicació del seu primer volum ara fa 150 anys. Tigre de Paper n'ha volgut rescatar l'edició en català desapareguda de les llibreries des de fa molts anys.

Kindle El capital: Dialèctica i revolució

  • PDF^ Relações étnico-raciais, de gênero e sexualidade: perspectivas contemporâneas

  • PDF: Inovação e Espírito Empreendedor

  • PDF^ Anatomia do estado
  • 0 Response to "PDF" El capital: Dialèctica i revolució"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel